Thursday, 16 January 2014

Hilang Deria Cuti

Esok hari Thaipusam. Public holiday di negeri-negeri tertentu sahaja. Mana yang ambik lah. Tak semua negeri cuti hari thaipusam. Dan hari ni baru aku tau esok ropenye cuti. Dem.

Hari Selasa lepas cuti Maulidur Rasul pun aku boleh tak ingat jugak. Nasib baik tak datang opis aritu. Sempat la tau sehari sebelum. Teruk bebenor tahap gaban dah aku ni.haha.

 

Kena carik secretary sorang nih.



4.29 pm
16 Januari 2014
KL
Bring Me To Life - Evanescences

11 comments:

  1. memang kena cari secretary tu ..hee ^^

    ReplyDelete
  2. haha.. hm.. tu la kan. even kerja 3 hari je minggu ni tapi punya lah malas

    ReplyDelete
  3. Busy sangat nampaknya. Saya siap countdown bila nak cuti. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. takde busy mana pon. buat2 bizi je

      Delete
  4. Salam.

    Kalau saya, tak terasa sangat cutinya arip. Bangun tetap mcm biasa, pastu hri cuti ni lah kita nak mengemas rumah. Sudahnya, sama juga penatnya,hehehe. Bezanya cuma pergi ofis n tak pergi je,hehe

    ReplyDelete
  5. mesti busy sangat ni.. kena cari secretary seorang..

    ReplyDelete
  6. uihh..kalah PM busy dia nih...haha..kt sini tak cuti thaipusam..xbest nya.. ~_~

    ReplyDelete